The Amazing Spider-Man

The Amazing Spider-Man 1.1.9

Spider-Man slingert al het tuig de stad uit

VOOR

  • Fijne besturing
  • Prima graphics
  • Veel missies
  • Grote (vrije) stad

TEGEN

  • Enkele bugs

Uitmuntend
8

The Amazing Spider-Man is een actiegame gebaseerd op de gelijknamige film. In je blauwrode pakje slinger je rond in Manhattan om allerlei criminaliteit te bestrijden.

De Lizard is leider van een grote groep criminelen die de hele stad onveilig maakt. Het is daarom de hoogste tijd dat Spidey daar een stokje voor steekt. Je begint het spel door eerst de kleine schobbejakken aan te pakken, maar al gauw kom je steeds groter geteisem tegen. Zo baan je je een weg omhoog op de hiërarchische criminele ladder totdat je New York ontdoet van de Lizard.

Met maar liefst 25 missies (plus nog extra side-missions) en tal van upgrades is The Amazing Spider-Man een heerlijk uitgebreide game. Tevens is de besturing goed uitgewerkt: het slingeren tussen de wolkenkrabbers voelt aan als fietsen, dit verleer je nooit meer. De moeilijkheid neemt geleidelijk toe zodat je constant blijft uitgedaagd. The Amazing Spider-Man zit grafisch ook uitstekend in elkaar waardoor dit spel een fijne ervaring is.

Mooie graphics, een fijne besturing en veel interessante missies, The Amazing Spider-Man heeft het allemaal. Zou de game gevrijwaard zijn van enkele kleine bugs, dan scoorde The Amazing Spider-Man een nog dikkere voldoende.

Meeste downloads Actiespellen voor android

Meer
The Amazing Spider-Man

Download

The Amazing Spider-Man 1.1.9

Beoordelingen about The Amazing Spider-Man