The Amazing Spider-Man

The Amazing Spider-Man

Gooi een web om het criminele netwerk van New York

The Amazing Spider-Man is een actiegame gebaseerd op de gelijknamige film. In je blauwrode pakje slinger je rond in Manhattan om allerlei criminaliteit te bestrijden. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • 10 levels
  • Leuke 'powers'
  • Pittige eindbazen

TEGEN

  • Gaat vervelen
Meer

Gemiddeld
6

The Amazing Spider-Man is een actiegame gebaseerd op de gelijknamige film. In je blauwrode pakje slinger je rond in Manhattan om allerlei criminaliteit te bestrijden.

De Lizard is de leider van een grote groep criminelen die de hele stad onveilig maakt. Het is daarom de hoogste tijd dat Spidey daar een stokje voor steekt. Je begint het spel door eerst de kleine schobbejakken aan te pakken, maar al gauw kom je steeds groter geteisem tegen. Zo baan je je een weg omhoog op de hiërarchische criminele ladder totdat je New York ontdoet van de Lizard.

The Amazing Spider-Man telt 10 levels die eindigen met een eindbaas. Behalve je vuisten en voeten heb je uiteraard ook je spinnenwebben tot je beschikking. Zo ga je al dat gespuis te lijf. Toegegeven, The Amazing Spider-Man is vrij repetitief; elk level lijkt veel op de vorige.

The Amazing Spider-Man voor BlackBerry is lang niet zo interessant als de Android- of iPhone-versie. Dit neemt niet weg dat voor korte tijd de game wel voor wat vertier zorgt.

Meeste download Actiespellen voor Symbian

Meer
The Amazing Spider-Man

Download

The Amazing Spider-Man